Фаральда
Ref ID: 0001C1A5 Base ID: 0001C197
Фаральда
WomanIcon
Базова інформація
Рівень 15-50
Здоров'я 290-640
Мана 320-495
Запас сил 50
Раса Альтмер
Фракція Колегія Вінтерхолда, Вчителі навичок
Послуги Торговець заклинаннями, Вчитель магії школи руйнування
Локація Вінтерхолд, Колегія Вінтерхолда
Квест Перші уроки, Ритуальне заклинання руйнування
Фаральда (ориг. "Faralda") — персонаж у грі The Elder Scrolls V: Skyrim.

Біографія Редагувати

Фаральда — маг Колегії Вінтерхолда. Вона стоїть на варті при вході на міст і спочатку зупиняє всіх потенційних учнів, вимагаючи від них накладення заклинання, як демонстрації своїх здібностей. Після вступу у Колегію знайти ельфійку можна в її кімнаті у Залі Підтримки або недалеко від неї.

Фаральда спеціалізується на навчанні школі Руйнування на рівні Майстра. Вчить цій навичці до рівня 90.

Після досягнення навичкою Руйнування значення 100, Фаральда дає квест «Ритуальне заклинання Руйнування» на пошуки найпотужніших заклинань школи Руйнування. Коли квест буде завершений, Фаральда продаватиме найпрогресивніші заклинання школи Руйнування у грі.

Продає заклинання і сувої школи Руйнування, а також магічний одяг. Для торгівлі має 1000 золотих. З перком «майстер-торговець» ця сума зросте до 2000. Гроші в її справу вкласти не можна.