Темна примара
ID: 00032657, 0001E5EB, 000C8CA2
Темна примара
LevelIcon 21+

Health-icon 24 × (lvl – 3) MagickaIcon 150 StaminaIcon 200

Броня 100
Душа Велика
[[Категорія:]]

Опис Редагувати

Привиди в будь-яких варіантах часто зустрічаються в темних місцях Сироділа — печерах, підземеллях, айлейдських руїнах. Чим вище рівень привиди, тим вище його здоров'я і сильніше заклинання. Всі привиди мають унікальне послаблювальне прокляття, яке вони часто використовують, при цьому вони імунні до безмовності. Приблизно половина всіх привидів має також рівневий меч. Всі привиди отримують шкоди тільки від срібної, даедричеської або зачарованої зброї. При наближенні до ворога привиди видають крик високої тональності, подібний до крику баньши, а гинучи, виходять димом з рота і обпадають купкою зотлілого одягу.
Темні привиди являють собою літаючі злегка прозорі істоти в рваною фіолетовій мантії, тон шкіри у них не зеленуватий, як у нижчих привидів, а світло-коричневий колір очей теж інший — світиться білий. Від інших привидів темний привид відрізняє наявність густої бороди і тіари з шипами на голові, можливо, як нагадування про їх прижиттєвому високий статус.
Темні примари — найпотужніші, з'являються тільки на високих рівнях. Не варто йти в бій з ними, маючи повний інвентар, оскільки ефект тягаря від їх заклинань відразу позбавить героя можливості ухилятися від атак.

Місця проживання Редагувати

Крім занедбаних фортів, печер і айлейдських руїн, дуже часто зустрічаються в криптах каплиць, тому туди слід заходити обережно.

Різновиди Редагувати

Різновиди темних примар
Назва
ID
Трофеї Health-icon ResistFrost ResistPoison ResistPhis Душа
Різновиди атаки
Темна примара
00032657
Ектоплазма 24 × (lvl – 3) 100 100 100 Велика
* Морок темної примари (Поглинання здоров'я 4 пт на 30 сек., Тягар 50 пт на 30 сек., Пошкодження атрибута «Сила волі» 2 пт — все при торканні);
* Арктичний удар (Шкоди холодом 80 пт при торканні);
* Крижаний болт (Шкоди холодом 70 пт на ціль);
* Безмовність могили (Шкоди холодом 3 пт на 15 сек., Безмовність 5 м на 15 сек.)
* 17 + (lvl – 3) : 2 пт шкоди в ближньому бою, без зброї
Темна примара
0001E5EB
Ектоплазма, довгий меч, випадковий отруту (шанс 50 %) 24 × (lvl – 3) 100 100 100 Велика
* Ті ж заклинання, що і для беззбройного темного привиди;
* Довгий меч (ельфійський або скляний);
* 17 + (lvl – 3) : 2 пт шкоди в ближньому бою, без зброї
Темна примара
000C8CA2
Викликана
Ектоплазма 500 100 100 100 Велика
* Ті ж заклинання, що і для звичайної темної примари;
* 17 пт шкоди в ближньому бою, без зброї
Гейбл Зрадник
000366BA
Маленький ключ відкриває нижню палубу Емми Мей з квесту «-05-0013Самотній Дозорець») 24 × (lvl + 1) 100 100 100 >= Маленької
* Морок темного привиди (Поглинання здоров'я 4 пт на 30 сек., Тягар 50 пт на 30 сек., Пошкодження атрибута «Сила волі» 2 пт — все при торканні);
* 17 + (lvl + 1) : 2 пт шкоди в ближньому бою, без зброї
Священна древня примара
00070918
Ектоплазма 24 × (lvl – 3)
хв. 504
100 100 100 Велика
* Ті ж заклинання, що і для звичайного темного привиди;
* 17 + (lvl – 3) : 2 пт шкоди в ближньому бою, без зброї
Гнів Сітіса
0006D683
0006D684
0006D682
Ектоплазма, Кинджал дисципліни 215
500
700
100 100 100 Велика
* Морок темного привиди (Поглинання здоров'я 4 пт на 30 сек., Тягар 50 пт на 30 сек., Пошкодження атрибута «Сила волі» 2 пт — все при торканні);
* Рівнева шкода холодом при торканні
* Кинджал дисципліни (Зниження здоров'я 15 пт на 6 сек.)
* 16 пт шкоди в ближньому бою, без зброї

Примітки Редагувати

  • Гнів Сітіса нападає на героя уві сні після вигнання з Темного Братства. У перший раз з'явиться привид зі здоров'ям 215 пт, під вдруге його здоров'я буде вже 500 пт. Перемігши цих примар, ще можна буде повернутися в Темне Братство. Якщо герой буде вигнаний у втретє, здоров'я появи примари буде вже 700 вт, але перемога над ним вже нічим не допоможе.