Skull4 Наглядач
ID: XX007B0F
Наглядач
LevelIcon PC×1.2 (10-80)

Health-icon 355-1195 StaminaIcon 233-653

Душа Величезна
Наглядач (ориг. "Keeper")нежить в грі The Elder Scrolls V: Dawnguard.

Опис Редагувати

Наглядачі є високорівневою нежиттю, яка своїм існуванням підтримує магічний бар'єр навколо Могильника в Каірні Душ. Представляють собою триметрову фігуру, екіпіровану в повний комплект пластинчастих обладунків з кісток дракона, але без шолома. Замість голови - безформна туманна хмара чорного кольору з яскравими очима, що світяться фіолетово-синім кольором. Їх потрібно знищити для виконання квесту з додатка "За межею смерті", але можна зробити це і заздалегідь - на гру це не вплине.

Всього в Каірні три Наглядача. Один озброєний сокирою, другий - булавою і щитом, третій - луком. Після знищення вони не відроджуються. Можуть стати серйозною проблемою для персонажів з низьким, або навіть середнім рівнем.

Трофеї Редагувати

В останках Наглядача можна знайти:

  • (обов'язково) повний чорний камінь душ;
  • Один предмет драконячої зброї, обладунку та/або випадкова рівнева зброя. Варто зауважити, що зброя і частини обладунку можна буде знайти на тілі тільки на високих рівнях (25+).