Н'яда Кам'яна Рука
Н'яда.jpg
WomanIcon.png
Базова інформація
Рівень 5-25
Здоров'я 86-266
Мана 66-146
Запас сил 58-98
Раса Норд
Фракція Вайтран, Соратники
Послуги Супутник, шлюб, вчитель навички
Локація Вайтран, Йорваскр
Н'яда Кам'яна Рука (ориг. "Njada Stonearm") — персонаж у грі The Elder Scrolls V: Skyrim.
«Гарна порада мені не зашкодить.»
~ Н'яда Кам'яна Рука

БіографіяРедагувати

Н'яда Кам'яна Рука - одна з рядових Соратників, не є членом Кола та вервольфом. Як і всі Соратники живе у Йорваскрі. Вчитель-експерт навички "Блокування" (навчає до рівня 75).

При першому відвідуванні можна побачити, як Н'яда б'ється з Атісом і перемагає. Спочатку доволі прохолодно відноситься до протагоніста. Навіть після вступу до рядів Соратників відпускає колючі коментарі. Спить Н'яда у загальному приміщенні для новачків.

ВзаємодіяРедагувати

Після проходження квестів Соратників Н'яду можна взяти у супутники.

Якщо ви маєте Амулет Мари, на Н'яді можна одружитися. Вона відкриє крамницю і щодня буде давати вам 100 золотих.

При доповненні Hearthfire Н'яду можна найняти управителем в один із маєтків.

НавичкиРедагувати

Н'яда дотримується шляху Злодія. Як можна побачити, воїн з неї ніякий: вона не вміє стріляти, не вміє користуватися бронею, а зброєю  володіє дуже погано. Навіть Блокування, якому вона вчить, на рівні трохи више середнього.

Резюме: Н'яда зовсім марна, як супутник чи управитель.

Максимальна характеристика до 25-го рівня
Здоров'я 266
Магія 146
Запас сил 88
Легка броня 20
Блокування 64
Одноручна зброя 64
Двуручна зброя 25
Взлом 45
Потайність 30
Ковальська справа 35
Красномовство 64