ArmorIcon.png Капюшон Гільдії крадіїв
ID: 000D3AC5
Капюшон Гільдії крадіїв
Захист Вага Ціна
13 ResistPhis.png 1,5 WeightIcon.png 551 Gold Skyrim.png
Тип Капюшон
Клас Легка броня
Чари Ціни вигідніші на 10%, якщо покращена версія, то на 15%.
Квести Зрозумілість
Матеріал для покращення:
Шкіра
Зачарування зняти неможливо.
Капюшон Гільдії крадіїв (ориг. "Thieves Guild Hood") — капюшон у грі The Elder Scrolls V: Skyrim.
Elements-icon.png Узагальнююча стаття:  «Обладунок Гільдії крадіїв».

ОписРедагувати

Рідкісний головний убір, частина стандартної уніформи членів Гільдії крадіїв. За ходом сюжету можна обміняти на покращену версію, яка відрізняється лише сильнішим зачаруванням.

МісцезнаходженняРедагувати

ЦікавинкиРедагувати

  • Є додатковий набір броні у кімнаті із скринями, на випадок загублення старої;
  • Чари з броні зняти не можна;
  • Для проходження сюжетної лінії Гільдії крадіїв необхідно до певного моменту зберегти видані вам обладунки, щоб потім обміняти їх на покращену версію. Їх продаж або втрата може зробити неможливим проходження квесту.

БагиРедагувати

  • Якщо ваший персонаж вампір, то замість капюшона у нього буде відображатися лисина. Через цей же баг на Капюшон можна "одягнути" будь який інший головний убір і Головний Герой зможе носити одразу два головних уборів. Візуально при цьому буде видно той предмет, що одягнений зверху капюшону. При цьому значення броні і зачарування капюшона Гільдії будуть діяти.