Weapon ikon Даедрична булава
ID: 000139В8
Даедрична булава (Skyrim)
Шкода Вага Ціна
17 20 1750 Gold Skyrim
Тип Булава
Навичка
Матеріал для покращення:
Ебонітовий злиток
Даедрична булава (ориг. "Daedric Mace") — булава у грі The Elder Scrolls V: Skyrim.

Опис Редагувати

Даедрична булава — одноручна зброя з дуже великою шкодою. Серед зброї свого типу, що зустрічається в оригінальній грі і в усіх офіційних доповненнях, за наносимою шкодою співставна з ебонітовою і сталгрімовоюDB булавами, проте важить і коштує більше.

Місцезнаходження Редагувати

Після досягнення Довакіном 46 рівня:

  • можна знайти незачаровану даедричну булаву у різних скриняхх, а починаючи з 47 вже може траплятися зачарована булава, проте зустрічаються вони досить рідко.
  • можна знайти у продажу у торговців і ковалів.
  • є вірогідність отримати таку булаву як трофей з останків легендарного драконаDG.

Створення Редагувати

Pin-icon НотаткаВ кузнях можна створювати даедричні обладунки і зброю і покращувати їх в два рази.

Ковальська справа Редагувати

Даедричну булаву можна створити в кузні. Для цього треба мати рівень 90 навички "Ковальство", здібність і наступні матеріали:

Pin-icon НотаткаМожна поліпшити на точильному камені за допомогою одного ебонітового злитка.

Кузня атронахів Редагувати

Завдяки Кузні атронахів така булава може бути отримана при будь-якому рівні навички "Ковальська справа". Для цього буде потрібно сигільський камінь, який можна отримати після завершення відповідного ритуального квесту в Колегії Вінтерхолда, який, у свою чергу, вимагає рівень 90 навички "Чаклунство", а також наступні матеріали:

Pin-icon НотаткаСигільський камінь потрібний для активації кузні, але він не витрачається.