Elements-icon Узагальнення: даний розділ є частиною загальної статті «Даедричне спорядження (Skyrim)».
Weapon ikon Даедрична булава
ID: 000139В8
Даедрична булава (Skyrim)
Шкода Вага Ціна
17 20 1750 Gold Skyrim
Тип Булава
Навичка
Матеріал для покращення:
Ебонітовий злиток
Даедрична булава (ориг. "Daedric Mace") — булава у грі The Elder Scrolls V: Skyrim.

Опис Редагувати

Даедрична булава - одноручна зброя з дуже великою утратою. Серед зброї свого типу, що зустрічається в оригінальній грі і в усіх офіційних доповненнях, по утраті порівнянна з ебонітовою і сталгрімовоюDB булавами, проте важить і коштує більше.

Місцезнаходження Редагувати

Після досягнення Довакіном 46 рівня:

Створення Редагувати

Pin-icon НотаткаВ кузнях можна створювати даедричні обладунки і зброю і покращувати їх в два рази.

Ковальська справа Редагувати

Даедричну булаву можна створити в кузні. Для цього треба мати рівень 90 навички "Ковальська справа", здатність і наступні матеріали:

Pin-icon НотаткаМожна поліпшити на точильному камені за допомогою одного ебонітового злитка.

Кузня Атронахів Редагувати

При допомозі Кузні Атронахів така булава може бути отримана при будь-якому рівні навички "Ковальська справа". Для цього буде потрібно сігільський камінь, який можна отримати після завершення відповідного ритуального квеста в Колегії Вінтерхолда, який, у свою чергу, вимагає рівень 90 навички "Чаклунство", а також наступні матеріали :

Pin-icon НотаткаСигільський камінь потрібний для активації кузні, але він не витрачається.

Також дивіться Редагувати