MonsterIcon.png Гоблін-піхотинець
ID: ДИВ.СТАТТЮ
Піхотинець.png
Рівень 1-4

Здоров'я/міцність 10-70 Магія 5-50 Запас сил 16-150

Шкода 1-70
Броня Нагрудник, щит
Душа Маленька
Гоблін-піхотинець (ориг. "Goblin Skirmisher")монстр в грі The Elder Scrolls IV: Oblivion.

ОписРедагувати

Один із видів гоблінів, яких можна зустріти у грі. За ступенем небезпеки стоїть після звичайного гобліна.

Гоблін-піхотинець вдягнений у кістяний нагрудник. Їхньою зброєю, як правило, є короткі залізні мечі, або залізні одноручні сокири. Цей вид гоблінів володіє чималим здоров'ям порівняно із звичайним гобліном, тому є більш сильним супротивником.

Місця проживанняРедагувати

Улюбленими місцями проживання гоблінів є різні печери. Також гобліни зустрічаються у зруйнованих фортах.

ТактикаРедагувати

Найчастіше гобліни-піхотинці — воїни ближнього бою. Відповідно, лучник або маг, зайнявши правильну позицію отримає велику перевагу. Воїнам ж рекомендується частіше блокуватися, бо гобліни - дуже люті істоти і часто атакують. Можна тримати блок, поки гоблін не оглушиться, потім зробити один-два удари і знову тримати блок до оглушення. І так до перемоги. Не забувайте ремонтувати між сутичками те, чим ви блокуєте!

РізновидиРедагувати

Істота Предмети Здоров'я/міцність Атака Душа
Гоблін-піхотинець
0001FCB2
Звичайний
Зброя
Щит (50%)
Отрута (25%)
2 відмички (25%)
75
  • Залізна зброя (Короткий меч, булава, сокира або кинджал)
  • Щит
  • 3 од. у ближньому рукопашному бою
Маленька
Гоблін-піхотинець
00084B2A
Лучник
Лук і стріли
Інша зброя
Щит (50%)
Отрута (25%)
2 відмички (25%)
75
  • Рівневі лук та стріли (залізні або сталеві)
  • Залізна зброя (Короткий меч, булава, сокира або кинджал)
  • Щит
  • 3 од. у ближньому рукопашному бою
Маленька
Гоблін-піхотинець
Член племені
15×Рівень
  • Таке ж спорядження, як і у лучника
  • 1+(рів/2) одиниці у ближньому рукопашному бою
рівневаL:+0
Гірка риба: 000C57E4 (ближній бій), 000C57E3; Кривава рука: 0002D686, 000343C1; Пожирателі праху: 000AA637; Каменегризи: 0002D738; Гострі зуби: 000AA644; Крушителі черепів: 0002FEA3; Три пера: 000AA643; Білошкірі: 0003131B. Майже всі вони — лучники.
Особливі гобліни-піхотинці
Гоблін-піхотинець на Арені
0003D798
Зброя
Щит (25%)
75
  • Одноручна зброя (залізна або іржава залізна)
  • Щит (Хутряний і Залізний)
  • 3 од. у ближньому рукопашному бою
Маленька

Можливий опонент на Арені на рівнях 1-5

Гоблін-піхотинець на фермі Оділа
00068BF6
Зброя
Щит (50%)
2 відмички (25%)
75
  • Залізна зброя (Короткий меч, булава, сокира або кинджал)
  • Щит
  • 3 од. у ближньому рукопашному бою
Маленька

На фермі Оділа під час квесту "Вбивче поле" на рівнях 4-7

Гоблін-піхотинець (зі Вступу)
0003B512
Зброя
Щит (25%)
Шкура ведмедя
2 золота
10
  • Одноручна зброя (залізна або іржава залізна)
  • Щит (Хутряний або залізний)
  • 3 од. у ближньому рукопашному бою
Крихітна

Каналізація Імперського міста під час Вступу

Зазвичай гобліни цього типу зустрічаються, починаючи від 6-го рівня. Майже у всіх гоблінів-піхотинців, які мають при собі щита, він буде або шкіряним, або сталевим; що може бути вигідним на дуже низьких рівнях персонажа.