MonsterIcon Гоблін-воєначальник
ID: 0000AB71, 0000ABD1
Гоблін-ватажок у форті Урасек
LevelIcon PC lvl

Health-icon PC x 30 MagickaIcon 0 StaminaIcon PC x 16

Душа Звичайна
Гоблін-воєначальник (ориг. "Goblin Warlord")монстр в грі The Elder Scrolls IV: Oblivion.

Опис Редагувати

Найсильніші з гоблінів. Одягнені в броню, б'ються досить непоганою зброєю і мають чималий запас здоров'я. Відрізняються високим зростом (трохи вище імперців). Починають зустрічатися серед гоблінів після досягнення героєм 18-го рівня. Вельми цікаво те, що їхній власний рівень такий же, як у персонажа гравця.

Тактика бою Редагувати

Найголовніше — не недооцінити гобліна-воєначальника: це одні з найнебезпечніших супротивників в грі. Добре, якщо у героя собою буде кілька цілющих зілль, а також зілль запасу сил і/або мани: бій, швидше за все, затягнеться. В іншому можна використовувати ту ж тактику, що проти людей, скелетів та інших типів гоблінів: блокувати удар, а коли ворог напореться на блок, атакувати.

Pin-icon ПриміткаНа високому рівні персонажа гравця ці гобліни можуть бути озброєні навіть даедричною зброєю. Цікаво те, що подібне озброєння досить рідко зустрічається навіть у людей.