Стародавні Сувої українською

Вовкулака (Skyrim)

1163статті у
цій вікі
Add New Page
Коментарі0 Share
MonsterIcon.png Вовкулака
ID: ДИВ. СТАТТЮ
ПеревертеньСкай.png
Рівень див. статтю

Здоров'я/міцність див. статтю

Вовкулака (ориг. "Werewolf")монстр в грі The Elder Scrolls V: Skyrim.

ОписРедагувати

Щоб подивитися, як стати вовкулакою, або що ці істоти собою представляють, їхню історію, чи характеристики дивіться спеціальну статтю.

Тут як вороги зустрічаються зазвичай на високих рівнях персонажа, або в ході проходження квестів (в основному, це квести Побратимів). Досить небезпечні супротивники, так як при атаках можуть збити з ніг, та наносити серйозні й швидкі пошкодження. Проте, у них нема обладунків, і покладаються вони лише на свій запас здоров'я.

Існують і дружелюбні вовкулаки — це члени Кола Побратимів, Арнбьорн та Сіндінг. Всі інші — вороги, так як зі слів Ейли ми чуємо, що ті колишні люди не змогли контролювати звірину силу, і в результаті здичавіли.

Після смерті на їхньому тілі можна знайти порвані штани, вовчу шкіру та людське м'ясо (досить рідкісний алхімічний інгредієнт).

РізновидиРедагувати

Зі зростанням рівня персонажа з'являються сильніші вовкулаки.

Тип Рівень Здоров'я/міцність Запас сил ID

Вовкулака

1 100 100

00023ABC

Вовкулака-дикун

6 150 125

000A092B

Вовкулака-бестія 12 210 155

000A092C

Вовкулака-шаман

20 290 195

000A092D

Вовкулака-майстер

28 370 235

000A092E

Вовкулака-варг

38 470 285

000A092F

ЦікавинкиРедагувати

  • Вовки не нападають на персонажів, побачивши їх у "звірячій подобі".
  • З виходом доповнення The Elder Scrolls V: Dragonborn бестіарій ігор поповнився новим видом істот: ведмеді-перевертні (раніше про них можна було дізнатися тільки з внутрішньоігрових книг). Їх можна зустріти на просторах острова Солстхейм. Головний герой не може стати ведмедем-перевертнем.

ГалереяРедагувати