Артефакти — легендарні предмети, які ви можете зібрати в The Elder Scrolls: Arena. Кожен має особливу силу і може бути отриманий тільки після виконання Квесту артефакту (Artifact Quest). Квести артефактів можна взяти при повторних розмовах із багатьма городянами, але тільки якщо у вас ще немає артефакту, для цього треба говорити з ними про Плітки>>Інше.

Квести артефактів пов'язані з певними локаціями. Ви не можете отримати квест в буль-якій з провінцій. Однак, ви можете отримати його в Імперському місті, тому це найкраще місце для взяття квесту на необхідний вам артефакт.

Квести артефактів мають схожий порядок виконання:

  1. Вам стає відомо, що хтось у конкретній таверні міста щось знає.
  2. Ви відвідуєте ту таверну, розмовляєте з власником, і вас перериває персона, яка щось знає.
  3. Ви обмінюєте карту до підземелля. Ціна буває різною, але нижче 1000 золотих.
  4. Ви йдете в те підземелля і знаходите у ньому на четвертому рівні скриню зі скарбами, що містить карту розташування артефакту.
  5. Ви відвідуєте ту локацію і знаходите скриню з артефактом на четвертому рівні підземелля.

Артефакти зникають зі списка вашої екіпіровки, коли вони зношуються від частого використання. Тим не менш, ви можете їх лагодити і таким чином зберігати як завгодно довго. Ви можете мати при собі тілки один артефакт. Якщо в вас є Артефакт, то завдання на новий артефакт не буде з'являтися

Перелік Редагувати

Назва Локація Вага
Лук Ауріеля Валенвуд, Скайрім 1 кг
Щит Ауріеля Хай Рок, Саммерсет 8 кг
Хризамер Ельсвейр, Морровінд 14 кг
Ебонітовий Клинок Валенвуд 6 кг
Ебонітова Кольчуга Аргонія 16 кг
Кольчуга Повелителя Скайрім, Аргонія 16 кг
Амулет Некроманта Хай Рок, Саммерсет 0 кг
Огма Інфініум Скайрім, Ельсвейр -
Грошова Скриня Короля Орґнума Саммерсет, Хай Рок 0 кг
Кільце Каджита Хаммерфелл 0 кг
Кільце Фінастера Саммерсет, Ельсвейр 0 кг
Скелетний Ключ Валенвуд, Саммерсет 0 кг
Руйнівник Заклинань Хаммерфелл, Валенвуд 10 кг
Посох Магнуса Ельсвейр, Валенвуд 3 кг
Волендранґ Хаммерфелл, Морровінд, Хай Рок 16 кг
Кільце Чорнокнижника Морровінд, Ельсвейр 0 кг