Аделаїза Вендіччі
Ref ID: 0001B13E Base ID: 0001411D
Аделаїза Вендіччі
WomanIcon
Базова інформація
Рівень 6-25
Здоров'я 90-230
Мана 65-125
Запас сил 65-125
Раса Імперець
Фракція Віндхельм, супутники
Локація Віндхельм, Східна імперська компанія
Аделаїза Вендіччі (ориг. "Adelaisa Vendicci") — персонаж у грі The Elder Scrolls V: Skyrim.

Біографія Редагувати

Аделаїза Вендіччі у зріст

Аделаїза Вендіччі — жінка-імперка середніх років, що працює у офісі Східної імперської компанії, розташованому у Віндхельмі. Вона бере участь у квесті «Посилення на сході», після якого її можна буде брати з собою в якості супутника.

Як компаньйон Редагувати

Аделаїза схожа на Роґґі і Свена тим, що є однією з трьох можливих «цивільних» супутників Довакіна з пріоритетними небойовими навичками; можливість використати ці здібності з користю не була реалізована розробниками.

Її максимальний рівень — 25, а бойові навички невисокі. Кращі навички (у порядку зниження майстерності):

Примітки Редагувати

  • Якщо Аделаїза помре після виконання квесту «Посилення на сході», то головний герой отримає 100 септімів у спадок (за вирахуванням податків).